7. Bahar Şenlikleri Başlıyor...

7. Bahar Şenlikleri Başlıyor...



Adıyaman Üniversitesi tarafından her yıl geleneksel olarak düzenlenen ve bu yıl yedincisi gerçekleştirilecek olan bahar şenlikleri 8 Mayıs 2014 Perşembe günü başlıyor.

 

Üç gün sürecek olan ve 8 Mayıs 2014 Cumartesi son bulacak şenlikler, çeşitli etkinliklerle öğrencilerimize üç gün boyunca eğlenme imkânı sunacak. Havacılıktan sanat ve spora, yarışmalardan dans gösterilerine ve defileye kadar birçok etkinlik öğrencilerimiz ve katılımcılar için gerçekleştirilecektir. Diğer taraftan Türkiye?nin en çok okunan yazarlarından bir olan ve Adıyaman?ımızda bulunan Sahabe Hz. Safvan Bin Muattal?ın (r.a) hayatını romanlaştıran yazar Sinan YAĞMUR söyleşisiyle, Prof. Dr. Taşkın TUNA ?Uzayın Uzak Sınırları ve Bin Bang? adlı konferansıyla ve Grup Nobel, Popstar Recep, Harfane ve Mahmut Yıldırım, Grup Turnam, Kadir HANBAY ve Grup Zakkum konserleri ile öğrencilerimizle buluşacak.

 

7. Bahar Şenlikleri hakkında kısa bir değerlendirme yapan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ ilim ve kültür merkezi olma yolunda emin adımlarla ilerleyen Üniversitemizin, son zamanlarda yaptığı bilimsel ve akademik faaliyet ve çalışmalarla adından sıkça söz ettiren bir kurum olduğunu ifade ederek aynı zamanda sosyal, kültürel ve sportif faaliyetlere de önem veren bir üniversite olduğunu ve bu alanda öğrencilerimizi teşvik ederek gereken tüm imkânları seferber ettiklerini belirtti. Rektör Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ bahar şenliklerinin de bu kapsamda olduğunu söyleyerek ?Geleneksel olarak her yıl düzenlediğimiz bahar şenliklerinin bu yıl 7. gerçekleştireceğiz. Öğrencilerimizin beklentileri doğrultusunda şekillendirdiğimiz etkinliklerin dolu dolu geçeceğine inanıyorum. Hem hoşça vakit geçirebilmeleri hem eğlenirken öğrenmeleri hem de yıl boyu yoğun geçen temponun ardından rahatlamaları için fırsat olacaktır.? dedi.

 

Bahar şenliğimizin kardeşçe, sağlıkla ve huzurla geçmesi dileğinde bulunan Üniversitemiz Rektörü Prof. Dr. Mustafa Talha GÖNÜLLÜ bahar şenliğinin hazırlanmasında emeği geçen herkese teşekkür etti. 

İlk Yorumu Yap

Yorum Yap