Sini Baklava Artık Adıyaman´da
1985 yılında kurularak,
değişmeyen lezzetin ustalarının maharetli elleriyle bu
günlere kadar aynı kaliteyi ve damak tadını müşterilerine sunan Gaziantep Sini
Baklavaları Adıyaman Şubesini açtı. 56 Evler altında açılan pastaneye ilgi
oldukça fazla.
Adıyaman?ın yanı sıra tüm
Türkiye çapında hizmet vermek için şubeselleşme ve franchasing oluşumlarını
sağlayan meşhur Gaziantep Sini Baklavaları damak tadını sunmak için Adıyaman
halkının hizmetine açıldı.
Sini Baklavaları Adıyaman
Şube Sahibi Yunus Emre Yalçın yaptığı açıklamada amaçlarının Adıyamanlıların
damağına layık baklavalar imalat etmek olduğunu söyleyerek, ?Sini Baklava'nın
tercih edilmekteki sebebi, üretim başlanmasında başlıyor. Kullanılan kaliteli
ve seçilmiş malzemelerin alınmasından depolanmasına kadar her aşama itina ile yapılır.
Ürünün imalatında adeta bir cerrah titizliliği ve büyük bir ekip ile yapılan
baklavalar her aşamada baklava ustasının kontrolünden geçer. Aynı titizlik
satış aşamasında da devam etmekte olup, baklavanın paketlenmesinde kullanılan
ambalaj kâğıdından kullanılan spatulaya kadar baklava ile temas eden her şeye
özen gösterilmektedir. Her müşterimize güleryüzle hizmet verilen Sini Baklava
da her gelen müşterimiz bizim için daimi dostumuz olarak kalmaktadır. Sürekli
kendini yenileyen personelini eğiterek geliştiren firmamızın başlıca hedefleri
arasında; İmalatını gerçekleştirdiğimiz baklava ve diğer tatlıların üretim
kapasitemizi ve üretim kalitemizi daha üst seviyelere çıkartmaktır. Müşteri memnuniyeti ön planda tutulan
firmamız, kaliteden ödün vermeden, sağlıklı ve hijyenik ürünleri üreterek Sini
Baklava lezzetinden vazgeçmeyen dostlar kazanmaktır. Üretim kalitemiz ile
lezzet farkımızın avantajını kullanarak, Türkiye ve dünyanın birçok
noktasındaki firma ve kişilere ulaşabilmek? dedi.
İlk Yorumu Yap